Banqup | Home

Banqup, Instrumenti më i thjeshtë digjital

Administroni faturat tuaja, administroni pagesat duke përdorur instrumentin digjital më të thjeshtë.

CFARË ËSHTË BANQUP?

Do të dëshironit të shpenzonit më pak kohë me punët administrative dhe pagesat nëpër banka dhe ti dedikoheni më shumë rritjes së biznesit tuaj? Atëherë, Banqup është ajo që ju nevojitet. Banqup është një zgjidhje inteligjente e thjeshtë e cila ju mundëson ndërveprimin e pagesave, faturimit dhe administrimit të dokumenteve në një hapësirë të vetme. Duke përdorur Banqup, ju do ti shijoni më tej shërbimet e pagesave si për shembull Portofolin Digjital të Biznesit tuaj. Një hapësirë e vetme të menaxhimit të pagesave dhe faturave, me diferencën e vetme të të qenurit digjital! Kjo do të thotë, që mund të paguani dhe të merrni pagesa më shpejtë se kurrë. Përfitoni nga avantazhet e të pasurit cdo gjë në një platformë të vetme dhe të menaxhimit të fluksit tuaj të parave kurdo dhe kudo.

Zbuloni si funksionon

Më pak mund

Reduktoni punën manuale, hedhjen e të dhënave dhe ndërrimin e vazhdueshëm të softuerëve. Më mirë, paguaj, merr pagesa dhe menaxho fluksin e parave në një platformë të vetme!

Numrat marrin kuptim

Pasqyra financiare e ndërmarrjes suaj në kohë reale nuk është më një ëndërr e parealizueshme me Banqup. Një panoramë e vetme ku ju shfaqen pagesat në hyrje, pagesat në dalje si dhe pagesat ende për tu kryer.

Filloni pa humbur kohë

Regjistrimi juaj është pa kosto si dhe nuk ka procedura të komplikuara për të filluar nga puna, thjesht regjistrohu dhe fillo nga puna! Në vetëm pak hapa ju do të pajiseni më një instrument për të kryer dhe marr pagesa, cdo gjë do e keni në pëllëmbën e dorës tuaj.

 

"Banqup është një zgjidhje e shpejtë që funksionon: shpejt, plug & play, dhe pa dhimbje koke ". Gjithçka që mund të them është ta provoni!"

 

Franky – Forca kryersore e Turbeau Noir

ZGJIDHJE E FATURIMIT

Krijoni dhe dërgoni fatura në mënyrën më të thjeshtë

Krijoni fatura me saktësinë dhe thjeshtësinë që vetëm Banqup ofron.

Banqup Albania Krijoni fatura në më pak se 60 sekonda
Banqup Albania Në kohë reale të gjitha faturat e shitjes ende të pa likuiduara
Banqup Albania Gjurmoni në kohë reale faturat e shitjes dhe likuidimet e tyre

Zbuloni zgjidhjen tonë softuerike të faturimit

ZGJIDHJE ADMINISTRATIVE

Dedikojini më pak kohë punëve administrative

Ashtu si e organizoni faturat dhe pagesat tuaja, përdorni Banqup për të administruar dhe dokumentet e tjera të biznesit.

Banqup Albania Pranoni faturat e blerjes direkt në Banqup
Banqup Albania Përmbledhje e konsoliduar e klientëve dhe furnitorëve
Banqup Albania Arkivim i sigurtë digjital për të gjithë dokumentacionin jo financiar

Zbuloni zgjidhjen tonë të administrimit

E thjeshtë për ju dhe kontabilistin tuaj

Lidh zgjidhjen tënde Banqup me kontabilistin tuaj. Harrojini grumbujt e faturave, ose të të kërkuarit ndërmjet emaileve tuaja të vjetra dhe mos mbaj më dokumentacione të printuara. Jepini akses kontabilistit tuaj për të procesuar dokumentacionin tuaj, pa asnjë sforco të mëtejshme nga ana juaj. Zgjidhni ju, në cilat dokumente do të ketë akses kontabilisti juaj, dhe lëreni që Banqup të kujdeset për punët e tjera.

Lidhu me kontabilistin tënd

Një pasqyrë e qartë e statusit të faturave të marra dhe dërguara

Jo më humbje kohe duke shfletuar dokumentet tuaja

Më shumë kohë për tu kujdesuar për ëndrrën tuaj

Provoni Banqup tani

Mos prisni më, filloni të thjeshtoni administrimin dhe faturimin tuaj nga sot me zgjidhjen tonë pa pagesë!

Na kontaktoni