Si funksionon

Instrumenti digjital që biznesi juaj

Menaxhimi i faturave, pagesave dhe punëve administrative do të jetë më i lehtë se kurrë.

ZGJIDHJET E FATURIMIT

Krijoni dhe dërgoni fatura shitjeje në vetëm pak sekonda

Krijimi, dërgimi dhe gjurmimi i faturave të shitjes më i lehtë se kurrë.

Banqup Albania Krijo faturë në 60 sekonda
Banqup Albania Monitoroni statusin e faturës
Banqup Albania Arkivim i sigurt

Zbuloni zgjidhjen e faturimit

ZGJIDHJET E PAGESAVE

Portofoli i Biznesit i Banqup është zgjidhja e pagesave për të cilën keni qenë duke pritur

Asnjë nevojë për lexues kartash, për shumëllojshmëri platformash apo dhe shpenzim kohe për procesimin e transfertave bankare. Aprovo, paguaj dhe administro të gjitha faturat me Portfolin e Biznesit të Banqup.

Banqup Albania Paguani faturat direkt nga Portofoli i Biznesit
Banqup Albania Paguani në të njëjtën kohë furnitorë të ndryshëm duke përdorur funksionin e pagesave në bllok
Banqup Albania Së shpejti do të jetë e mundur dhe opsioni i Banqup Paylink, kështuqë ju do të merrni pagesat më shpejtë

Zbuloni zgjidhjet e administrimit

 

Një pasqyrë e qartë e gjendjes financiare

Falë Banqup, shijoni në kohë reale të pasurit nën kontroll të situatës financiare të biznesit tuaj. Flukset hyrëse, dalëse dhe pagesat në pritje do t’ju shfaqen në një panoramë të vetme.

Nuk do të humbni më kohë duke kërkuar nëpër dosjet dhe letrat e pafundme

Keni humbur një faturë tatimore? Keni muaj që kërkoni për atë faturë? Falë Banqup, kjo gjë i përket tashmë të shkuarës! Ngarkoni, skanoni ose dërgoni me email faturat direkt në platformën Banqup. Nuk ka më nevojë të ruani dokumentet tuaja të printuara, thjesht përdorni arkivimin digjital të Banqup.

Bashkëpunimi me kontabilistin tuaj lehtësohet

Banqup ju krijon një lidhje digjitale me kontabilistin tuaj. Dërgimi i dokumenteve pranë kontabilistit tuaj nuk ka qënë kurrë me i lehtë se tani. Duke përdorur Banqup, kontabilisti juaj do të marrë dijeni mbi cdo document që është dërguar, marrë, ose paguar. Cfarë mund të kërkonit më shumë?

Provojeni falas sot

Zbuloni komoditetin e zgjidhjes tonë. Kurseni më shumë kohë dhe mbani nën kontroll administrimin tuaj.

Na kontaktoni