Faturimi

Faturimi

ZGJIDHJE E FATURIMIT

Krijoni dhe dërgoni fatura shitjeje në vetëm pak sekonda


Krijimi, dërgimi dhe monitorimi i faturave të shitjes nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Krijo a faturë shitjeje


Zgjidhja jonë është krijuar për ta bërë të lehtë krijimin e faturave të shitjes me logon e kompanisë suaj. Në më pak se 60 sekonda, ju mund të krijoni një faturë shitjeje, të zgjidhni klientin tuaj, të zgjidhni produktin/shërbimin tuaj, të tregoni çmimin e saktë dhe më pas të keni mundësinë të dërgoni faturën sipas kanaleve të komunikimit që keni zgjedhur.

60 sekonda

Kjo është gjithçka që duhet për të krijuar njën faturë të saktë shitjeje në Banqup.

Monitoroni statusin e faturës

Monitoroni statusin e periudhës së pagesës në kohë reale. Gjurmoni shpejt pagesat e faturave që janë brenda afatit ose që i ka kaluar afati.

Kanali i komunikimit sipas zgjedhjes suaj

Dëshironi ta dërgoni faturën tuaj manualisht me postë (format UBL) apo e dëshironi atë të dërgohet automatikisht? Çdo gjë është e mundur. Ju zgjidhni cilin nga kanalet e komunikimit përmbush nevojat tuaja."Falë këtij instrumenti, unë shpenzoj më pak kohë në ceshtje administrative dhe mund të fokusohem më shumë në dizenjot e mia dhe rritjen e bazës së klientëve të mi."

 

Elena - Freelance graphic designer

Dërgimi i faturave elektronike ndaj institucioneve qeveritare


Edhe kjo është një punë e thjeshtë me Banqup! Duke qenë se ne kemi akses në platformën qendrore të faturave, dërgimi i faturave ndaj institucioneve qeveritare është një punë e lehtë.

Jeni bindur?

Zbulojeni vetë komoditetin e zgjidhjes sonë dhe thuajini lamtumirë punëve administrative. Krijoni llogarinë tuaj nga sot.

Na kontaktoni