Çfarë është Banqup

Instrumenti i biznesit në një zgjidhje të vetme

Punoni në mënyrë inteligjente dhe administroni faturat tuaja, pagesat dhe administramin duke përdorur një instrument të vetëm digjital.

Thjeshtoni administrimin tuaj me Banqup

Zgjidhja e sigurtë Banqup ju lejon të krijoni, dërgoni, merrni, paguani dhe arkivoni faturat tuaja në laptop, smartphone ose dhe tablet. Arkivoni gjithashtu dokumentacionin tuaj jo financiar në Banqup! Kjo do të thotë, jo më printime pafund të dokumenteve, thjesht një pasqyrë e adminstrimit tuaj dhe më shumë kohë për tu fokusuar në biznesin tuaj.

A e dini se një sipërmarrës i SME-ve (i cili nuk përdor një zgjidhje digjitale) shpenzon mesatarisht 13 orë e 20 minuta në muaj për administrimin financiar ... Por sikur të ishte e mundur që këtë kohë ta investoni në diçka tjetër?

Fitoni kohë dhe zvogëloni kostot me Portofolin e Biznesit

Banqup Albania Krijoni fatura në pak klikime
Banqup Albania Procesoni faturat me një skanim të vetëm
Banqup Albania Kryeni pagesat me Portofolin e Biznesit në sigurinë maksimale, duke lidhur llogaritë tuaja bankare.
Banqup Albania Procesoni faturat me pak klikime, pasi shumica e të dhënave do të plotësohen automatikisht - Një panel i qartë i flukseve financiare hyrëse dhe dalëse

Zbuloni si funksionon

Zgjidhja jonë është krijuar për :

SME-të

Të vetëpunësuar-it

Freelancer-at

Të vetëpunësuar-it si punë e dytë

Jeni një kompani e madhe që deshironi gjithsesi të përdorni Banqup?
Nuk ka problem!

Produkti ynë mund të përshtatet me nevojat e kompanisë suaj. Na kontaktoni pa asnjë angazhim, dhe ne do të diskutojmë mundësitë së bashku.

Na kontaktoni