Četvrti deo: Dodatne mogućnosti digitalne administracije

18.04.2022

Ukoliko ste pročitali prva tri bloga ove serije, smatramo da ste potpuno uvereni da vam digitalna administracija i digitalno računovodstvo omogućavaju da radite efikasnije i produktivnije.  

Digitalni svet se uvek menja, pa ni digitalna administracija nije izuzetak. Zbog toga smo kreirali četvrti deo naše blog serije kako bismo vam pomogli da otkrijete i druge prednosti digitalne administracije.

Još niste pročitali prethodne blogove? Onda je najbolje da počnete od početka, s Prvim delom: Započnite vaše digitalno računovodstveno putovanje.

Digitalno plaćanje

Da li ste već digitalizovali proces fakturisanja? Zamislite koliko bi bilo lakše vršiti i plaćanje digitalnim putem? Uz prava rešenja za digitalnu administraciju i to je lako ostvarivo.

Zahvaljujući mogućnostima povezivanja vaše platforme za fakturisanje s bankom, sve ovo će postati lakše i sigurnije, naročito ako se relevantne informacije (iznos fakture, broj računa, itd.) popunjavaju automatski pomoću OCR tehnologije.

I to nije sve! Moći ćete da digitalno organizujete i svoje dolazne uplate. Dodavanjem dugmeta za plaćanje u mejl koji šaljete da biste podelili svoje eFakture, svojim klijentima pružate jednostavne i pametne alatke kako bi odmah platili vašu fakturu.

Da li i dalje s vremena na vreme koristite papirne fakture? Nema problema, vaš klijent će svejedno moći da plati digitalno i to putem integrisanih QR kodova koji se nalaze na svakoj fakturi.

Digitalni potpisi

Štampanje dokumenata, potpisivanje, slanje i sortiranje po fasciklama...Uskoro će sve ove manuelne aktivnosti postati deo prošlosti!

U budućnosti, moći ćete uz fakture, da potpisujete brojna dokumenta digitalno, uključujući i ugovore (lizing, osiguranje itd.), finansijska dokumenta, ugovore o radu, dozvole, ponude i mnoge druge. Važnost obavljanja ovog procesa u bezbednim okolnostima se podrazumeva.

Čak ćete moći da primite, pošaljete i potpišete (ili date nekom drugom na potpis) preporučeno pismo digitalnim putem. Ovo ne samo da će vas poštedeti odlaska u poštu, već i troškova papira, markica i same obrade.

Ovo je samo nekoliko primera dodatnih mogućnosti koje digitalna administracija može pružiti preduzećima, a sada se, jasnije nego ikad, vidi kako ona postaje budućnost.

 

Banqup - lakše, brže, sigurnije

Aktiviraj Banqup

сродни блогови