Partnerstva

Posredstvom mts-ovog sajta oblaci.rs, domaći privredni subjekti su u prilici da se upoznaju s naprednom platformom za elektronsko fakturisanje i upravljanje administracijom Banqup. U pitanju je digitalna platforma koji olakšava poslovanje, te jednostavno i brzo u svakodnevni rad uvodi eFakture kao najbolji i najefikasniji način vođenja savremenog biznisa. 

Banqup je prepoznao mts kao idealnog partnera na srpskom tržištu zbog zajedničke strasti prema tehnološkim inovacijama. Partnerstvo dve kompanije zasnovano je na sigurnosti i pouzdanosti, koje naša platforma garantuje i svojim korisnicima. Mts u saradnju donosi garanciju kvaliteta na srpskom tržištu, a Banqup, kao član Unifiedpost grupe, omogućava primenu modernog, u svetu priznatog digitalnog rešenja za eFakturisanje. Ove godine će eFakture postati zakonski obavezujući način vođenja poslovnih knjiga, zato Banqup i mts, omogućavaju malim i srednjim preduzećima da se jednostavno i brzo naviknu na elektronsko fakturisanje.

Kako biste odmah probali našu digitalnu platformu, mts i Banqup su obezbedili i probni period za korišćenje ove aplikacije. Uverite se i vi u sjajne funkcionalnosti platforme Banqup potpuno besplatno do 30. juna 2022. na sajtu oblaci.rs.

Registrujte se na oblaci.rs

Zašto raditi s platformom Banqup?

 

Banqup je proizvod kompanije Unifiedpost Group, međunarodnog fintech lidera u Evropi koji se fokusira na nezavisnost kako računovodstvenih firmi, tako i banaka.

Unifiedpost Group je tržišni lider na polju obrade dokumenata i plaćanja - ova jedinstvena kombinacija vodi do maksimalnog administrativnog uprošćavanja i automatizacije finansijskih procesa.

 

Povezani ERP i CRM

 

Banqup je već uspešno povezan s velikim brojem partnerskih ERP, CRM i trećih relevantnih rešenja širom Evrope.

Rešenja za određeni sektor

 

Već smo postavili našu platformu na zahtev sektorskih udruženja, poput građevinske industrije, a u evropskim zemljama smo obezbedili i rešenja za digitalizaciju poljoprivrednog sektora. Pomogli smo državnim agencijama i udruženjima da uspešno primene digitalnu platformu za svoje kupce i članove.

Priča o uspehu između Banqup i računovodstvene delatnosti

 

Uspešno sarađujemo s nekim od velikih računovodstvenih udruženja u različitim zemljama. Cilj nam je da digitalno povežemo računovođe sa njihovim kupcima, ne samo da bismo pojednostavili njihov rad, već i optimizovali saradnju između klijenta i računovođe tokom cele godine.

 

JefactureKontaktirajte nas

Ako ste član industrije, države, federacije ili ekosistema gde bi digitalizacija i robotika mogle da pomognu u optimizaciji finansijskih procesa i uvida, možete da budete dragocen partner Unifiedpost ekosistema.

Kontaktirajte nas na:

 Banqup

Nikola Živković

Implementation consultant
nikola.zivkovic@unifiedpost.com