Administracija

Administracija

Zaboravite na rad zasnovan na papirima.                        Od sada, obrađujte sva svoja finansijska i nefinansijska dokumenta brzo i sigurno uz pomoć platforme Banqup.
ADMINISTRATIVNO REŠENJE

Alat za administraciju koji ste uvek želeli

 

Kažite zbogom papirologiji!
Zahvaljujući platformi Banqup, gomile papira će nestati sa vašeg stola zauvek.

Počnite

Mi preuzimamo brigu o elektronskom poslovanju kako bismo vama olakšali teret

 

Kao preduzetnik, želite da idete napred i unapređujete svoje poslovanje što je više moguće. Očigledno, mnogo dragocenog vremena se provodi u upravljanju administracijom.
Na sreću, postoji drugi način!

Nikada više ne gubite račun/fakturu/dokument

 

Zahvaljujući digitalnom poštanskom sandučetu, funkcija aplikacije za skeniranje i prevlačenje datoteke na računar, možete da konvertujete sva svoja (nedigitalna) dokumenta, fakture i račune u digitalni format za skladištenje na platformi Banqup.

Takođe, u našoj pametnoj aplikaciji, papirna dokumenta možete da skenirate u pokretu. Naša pametna alatka za optičko prepoznavanje znakova (OCR) onda konvertuje sve podatke u digitalni format. Zato više nikada nećete morati da čuvate papirna dokumenta i nećete moći da ih izgubite.

Uvek možete lako otpremiti primljene dokumente u UBL formatu putem imejl adrese platforme Banqup ili funkcije prevlačenja.

Banqup

Doc Centar: sačuvajte dokumenta koja nisu fakture

 

Doc Centar se koristi za čuvanje svih dokumenata koja nisu fakture ili knjižna odobrenja. Na ovaj način možete lako da vodite pregled svih svojih nefinansijskih dokumenata. Možete da kreirate (pod)fascikle, označite dokumenta i podelite ih u bilo koje vreme sa vašim računovođom, ako tako odlučite.

Jasan pregled vaših kupaca i dobavljača

 

Da li biste želeli da imate kompletan pregled svih svojih kupaca i dobavljača? To je takođe moguće u platformi Banqup. Jednostavno sačuvajte novog kupca ili dobavljača i koristite te podatke za brže kreiranje i slanje svojih izlaznih faktura pravom kupcu.

Pouzdana digitalna arhiva

Kažite zbogom fasciklama i zastareloj dokumenataciji. Od sada možete da sačuvate sve svoje fakture i račune u digitalnoj arhivi. Vaša finansijska dokumenta mogu bezbedno da se čuvaju na platformi Banqup, omogućavajući vam da ih pogledate kad god i gde god želite. Na ovaj način, ne morate da skladištite papire, sve će vam biti dostupno digitalno.

Banqup

E-VODIČ

Da li je prelazak na digitalnu administraciju izazov za vas?

 

Onda vam e-vodič može pomoći. Digitalna administracija štedi ogromno vreme, novac i zalaganje. U ovom korisnom e-vodiču, saznaćete kako da se oslobodite papirologije korak po korak.

Preuzmite e-vodič

Klikom na dugme „Pоšalji", dozvoljavate Unifiedpost Group da uskladišti i obradi lične informacije koje su navedene iznad kako bi vam se obezbedio zahtevani sadržaj. Više informacija potražite u našoj politici privatnosti.


Usredsredite se na ono što zaista volite da radite

 

Banqup vam pomaže da s lakoćom upravljate svojom administracijom. Kažite zbogom gomilama papira na stolu, izgubljenim fiskalnim računima ili fakturama koje tek treba da se obrade. Zahvaljujući našem rešenju, upravljanje administracijom nikada nije bilo tako jednostavno i bez napora, zbog čega možete svoje dragoceno vreme da uložite u važnije stvari.

Isprobajte odmah