Banqup za računovođe

Banqup za računovođe

Onlajn platforma koja uklanja teret papirologije između vas i vaših klijenata, a vi imate više vremena da pružate finansijske savete.

Šta je Banqup?

 

Banqup je onlajn platforma koja uklanja teret papirologije između vas i vaših klijenata. Zahvaljujući platformi Banqup, vaši klijenti mogu da podele sa vama sve svoje fakture i dokumenta digitalno, u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta.

Naše rešenje omogućava da preduzetnik dobije jednostavan alat za upravljanje administracijom. To znači: prijem ulaznih faktura, izrada i slanje izlaznih faktura, učitavanje fiskalnih računa, čuvanje i, na kraju, deljenje sa vama.

Kao računovođa, dobićete sva neophodna dokumenta za svakog klijenata onlajn, u jasno organizovanoj datoteci. Na ovaj način možete sistematično da obrađujete sva neophodna dokumenta tokom cele godine, a da vas svakog meseca ili kvartala ne optereti gomila papira vašeg klijenata.

Kako radi?

Banqup

Klijenti uvoze svoje fakture u Banqup

Vaši klijenti dobijaju fakture iz različitih izvora (imejl, Sistem E-faktura, Banqup, Peppol) u različitim formatima (fotografija, pdf...). Pomoću platforme Banqup, vaš klijent može da postavi fakture primljene standardnom poštom, imejlom, čak i račune iz restorana, u Banqup.
Banqup

Ugrađeni OCR čita sve podatke

Kada klijent uveze svoje fakture, svi podaci s fotografija faktura, iz pdf datoteka ili drugih formata očitavaju se pomoću OCR-a (optičko prepoznavanje znakova). Pored toga, Banqup ima i centar za ručnu validaciju. Podaci koji nisu popunjeni mehaničkim OCR-om se onda popunjavaju, bez greške, uz pomoć centra za ručnu validaciju.
Banqup

S platforme Banqup u vaš računovodstveni program

Nakon čitanja podataka, sve fakture se automatski konvertuju u digitalnu fakturu (UBL). Sve UBL fakture se potom preusmeravaju s platforme Banqup ka vašoj računovodstvenoj firmi. Vi primate sve fakture, od svakog klijenta, u strukturisanom onlajn pregledu. Bez obzira na računovodstveni paket koji imate, Banqup ima rešenje za svakog računovođu.

 

„Zahvaljujući platformi Banqup, svojim klijentima pružamo upravo ono što žele: maksimalnu pažnju i posvećenost.“

 

Rob Verschaeren - Verschaeren & Mertens

Prednost platforme Banqup

Banqup

Nema više pretraživanja po fasciklama

Pored vremena koje štedite prilikom obrade faktura, vi i vaša firma ćete imati i pristup digitalnoj fascikli za svakog klijenta. Pronađite dokumenta koja su vam potrebna jednim klikom miša bez potrebe da pretražujete po prašnjavim arhivama.
Banqup

Više zanimljivijeg posla za vas i vašu firmu

Pošto je obrada faktura brža, vaš tim će moći da obradi dodatne datoteke bez povećavanja opterećenja u poslu. Pored toga, poslovni procesi u vašoj firmi postaju atraktivniji, s više vremena koje možete da posvetite komunikaciji i savetovanju sa klijentima.
Banqup

Vi imate potpunu kontrolu

Vi zadržavate potpunu kontrolu nad celim procesom. Sva dokumenta se preusmeravaju vašoj firmi tokom cele godine, ali vi odlučujete kada treba da se obrade, u vreme koje je najefikasnije za vas i vašu firmu.
Banqup

Podignite odnos sa svojim klijentom na viši nivo

Ne samo da svojim klijentima možete da pružite odličan savet, već im možete pomoći da digitalizuju svoju administraciju. Na taj način oslobađate svoje klijente stresne administrativne zbrke, omogućavajući im da se fokusiraju na proširivanje i poboljšanje svog poslovanja.

Hajde da stupimo u kontakt

 

Želite da saznate više o integraciji sa vašim ERP/CRM paketom? Imate pitanja vezana za to kako da aktivirate svoje klijente na platformi Banqup? Želite ponudu za svoju firmu i klijente? Ili želite demo uživo da vidite kako radi?

Uopšte nije problem. Naš Banqup tim je spreman da odgovori na vaša pitanja.

Kontaktirajte nas